Batteri

Tack vare kraftfull prestanda kommer batterier från LG hålla dig försörjd på energi både när solen går ner, vid strömavbrott eller bara när energibehovet blev lite oväntat stort.

Kostnadsfri offert
Scrolla ner för att läsa mer

Vårt batteri

LG Chem

LG Chem är branschledande inom tillverkning av Litiumjonbatterier och är därför ett självklart alternativ både för oss installatörer men också för konsumenten som vill spara sin energi i ett batteri med kraftfull lagring och prestanda.

Lagra snyggt och säkert

Med branschledande LG Chem får du ett batteri i en praktisk storlek och i smakfull design. Du behöver dessutom inte oroa dig över vart i huset du ska sätta batteriet - det funkar lika bra inomhus som utomhus. Dessutom har LG Chem industrins längsta hållbarhet och ger batteriet en pålitlig livslängd.

Har du köpt ett batteri och vill utöka din lagring finns det möjlighet att bygga på ditt befintliga. Med modellen RESU kan du kombinera upp till två enheter och i sin tur öka lagringskapaciteten. Supersmart! Har du ytterligare funderingar kring laddningsbatterier är du välkommen att kontakta oss.

Ibland behöver någon förklara.

Och vi är experter på området, så det är bara att skicka iväg en förfrågan eller slå en signal så ska vi se till att reda ut alla frågetecken.

Kontakt
Kontakt

Vanliga frågor

Hur länge håller ett batteri?
Visa
Funkar batteriet vid strömavbrott?
Visa
Kan jag få stöd för installation av batteri?
Visa
Varför ska jag välja LG Chem?
Visa