Logo Takkraft

Om Takkraft

Kontakta oss

År 2018 satt bröderna Niclas och Patric Lindberg vid frukostbordet och tänkte på framtiden. De berörde olika ämnen och fann sig särskilt berörda av klimatkrisen. Har vi inte alla funderat över hur framtiden ser ut för vår planet? Klimatkrisen är en av vår tids största globala utmaningar och alla måste bidra. Bröderna bestämde sig då för att dra sitt strå till stacken. Med sin kunskap och erfarenhet av förnybar energi föddes idén om Takkraft.

Om Takkraft

Målet är att Takkraft ska bidra till samhällets gröna omställning och en fossilfri värld. Med vår långa erfarenhet, kunskap och expertis är Takkraft ett solcellsföretag kunderna kan lita på! Sedan starten av Takkraft 2020 har det gått fort och idag är vi mer än 40 anställda, 9,5/10 på Solenergikvalitets besiktning lista och har 4,7/5 i snittbetyg på Reco. Vi är mycket stolta över våra anställda och tacksamma för våra kunder som ger oss så fina omdömen. 

Tillsammans tar vi klivet mot en mer hållbar och grön framtid.

Arbeta på Takkraft

På Takkraft är vi övertygade om att framtidens energi är hållbar, och våra medarbetare är själva kärnan i vår verksamhet! Tillsammans utgör vi en stark gemenskap som driver förändring. Med rätt kompetens och engagemang tror vi att vi kan göra verklig skillnad.

Vi använder cookies för att undersöka hur vår hemsida används och ge våra besökare bästa möjliga upplevelse.
Läs mer om våra cookies.