Logo Takkraft
  • Hem
  • /
  • Privatperson
  • /
  • Laddbox

Laddbox

Ska det laddas smart och klimateffektivt så kan det även få se snyggt ut.

Få kostnadsfri offert

Ladda hemma. Smart.

En smart laddbox för elbilar är utformad för att göra laddningen i ditt hem så enkel och bekväm som möjligt. Den erbjuder snabb, säker och enkel laddning för alla typer av elbilar. Laddboxen är kompatibel med de flesta elbilar på marknaden och kommer med en rad funktioner, inklusive strömstyrning, tidsinställning och övervakning via en app.

Med en smart laddbox kan du enkelt planera och övervaka din laddning för att alltid ha tillräckligt med ström när du behöver det. Den hjälper också till att minimera din elräkning genom att ladda när elpriset är lägst.

Installationen är enkel och kräver ingen komplicerad elektrisk kunskap. Du kan ansluta laddboxen till din elmätare och ställa in ditt laddningsschema med hjälp av den intuitiva appen.

Tack vare sin stilrena design och höga kvalitet kan en smart laddbox integreras smidigt i ditt hem och bli en del av ditt smarta hemsystem. Så om du äger en elbil och söker en enkel, säker och bekväm lösning för laddning hemma, är en smart laddbox ett utmärkt val.

Vi arbetar endast med de största laddboxleverantörerna såsom: Charge Amps, Garo, Zaptec, Wallbox mm.

Bidrag för laddbox

Med införandet av det nya Gröna ROT-avdraget minskar kostnaden för både material och arbetskraft betydligt. För laddbox erbjuds en avdragsrätt på 50%.

En av de stora fördelarna med dessa stöd är att det kan sökas på nytt varje år. Detta gör det möjligt för dig som är intresserad av att övergå till hållbar energi att gradvis bygga ut din anläggning. Du kanske börjar med solceller, och lägger till ett batteri senare.

Avdraget uppgår till maximalt 50 000 kr per person och år, vilket gör det till ett attraktivt incitament för att investera i grön energi.

Vi erbjuder hjälp med finansiering

Vi samarbetar med Resurs Bank för att erbjuda finansieringshjälp och de erbjuder två alternativ:

Alternativ 1: Grönt Privatlån

Räntan bestäms av dina ekonomiska förutsättningar, lånets storlek och återbetalningstid. Den exakta räntan meddelas efter att låneansökan skickats in och Resurs har genomfört en kreditprövning.

Alternativ 2: Grönt Bolån

Detta är ett samarbete mellan Resurs och Skandia. Du kan utöka ditt bolån för att finansiera din installation. Hos Skandia är räntan automatiskt rabatterad baserat på lånebeloppet och bostadens värde.

I våra kostnadsfria offerter finns en direktlänk till Resurs Bank där du kan göra en ansökan och se den möjliga räntan.

Vill du ha en kostnadsfri offert?

Vill du ha en uppskattning på vad en installation skulle kosta? Begär en kostnadsfri offert.

Ibland behöver någon förklara

Och vi är experter på området, så det är bara att skicka iväg en förfrågan eller slå en signal så ska vi se till att reda ut alla frågetecken.

Kontakta oss

Vi använder cookies för att undersöka hur vår hemsida används och ge våra besökare bästa möjliga upplevelse.
Läs mer om våra cookies.