Logo Takkraft
  • Hem
  • /
  • Privatperson
  • /
  • Laddbox

Laddbox

Ladda smart och klimateffektivt med en snygg elbilsladdare på din egna uppfart.

Få kostnadsfri offert

Ladda smart, hemma.

En elbilsladdare är utformad för att göra laddningen i ditt hem så enkel och bekväm som möjligt. Den erbjuder snabb, säker och enkel laddning för alla typer av elbilar. Ett snabbare och säkrare alternativ än ett vanligt uttag.

Det finns laddboxar för alla typer av elbilar på marknaden och de kan ha funktioner som strömstyrning, tidsinställning och övervakning via app.

Planera och övervaka din laddning för att alltid ha tillräckligt med ström när du behöver det. Den hjälper också till att minimera din elräkning genom att ladda när elpriset är lägst.

En installation av en elbilsladdare är enkel och går relativt snabbt. Du kan ansluta laddboxen till din elmätare och ställa in ditt laddningsschema med hjälp av den intuitiva appen.

Det finns också dem som kan integreras smidigt i ditt hem och bli en del av ditt smarta hemsystem. Så om du äger en elbil och söker en enkel, säker och bekväm lösning för laddning hemma, är en laddbox ett utmärkt val.

Vi arbetar endast med de största laddboxleverantörerna såsom: Charge Amps, Garo, Zaptec, Wallbox mm.

Bidrag för laddbox

Med det Gröna ROT-avdraget minskar kostnaden för både material och arbetskraft betydligt. För laddbox erbjuds en avdragsrätt på 50%.

En av de stora fördelarna med dessa stöd är att det kan sökas på nytt varje år. Detta gör det möjligt för dig som är intresserad av att övergå till hållbar energi att gradvis bygga ut din anläggning. Du kanske börjar med solceller, och lägger till ett batteri senare.

Avdraget uppgår till maximalt 50 000 kr per person och år, vilket gör det till ett attraktivt incitament för att investera i grön energi.

Ett annat alternativ är att använda vanligt ROT-avdrag, där 30% dras av på arbetskostnaden vid installation av laddbox.

Vi erbjuder hjälp med finansiering

I samarbete med Wasa Kredit erbjuder vi räntefri avbetalning på ditt köp i 36 månader.

Du får möjligheten att fördela kostnaden för köpet över en längre tid utan extra kostnad. Wasa Kredit är en del av den ansedda Länsförsäkringar-gruppen och är känd för sina flexibla finansieringslösningar som underlättar för både privatpersoner samt företag. För att ta del av detta erbjudande, krävs ett godkänt kreditbeslut från Wasa Kredit, där en enkel kreditprövning ingår. Detta är ett sätt att göra ditt köp mer ekonomiskt hanterbart, utan att behöva oroa dig för räntekostnader. Inga extra avgifter eller kostnader tillkommer utöver den angivna månadskostnaden.

I samarbete med Resurs Bank erbjuder vi två alternativ:

Alternativ 1: Grönt Privatlån
Räntan bestäms av dina ekonomiska förutsättningar, lånets storlek och återbetalningstid. Den exakta räntan meddelas efter att låneansökan skickats in och Resurs har genomfört en kreditprövning.

Alternativ 2: Grönt Bolån
Detta är ett samarbete mellan Resurs och Skandia. Du kan utöka ditt bolån för att finansiera din installation. Hos Skandia är räntan automatiskt rabatterad baserat på lånebeloppet och bostadens värde.

I våra kostnadsfria offerter hittar du en direktlänk till Resurs Bank där du kan göra en ansökan och se den möjliga räntan.

Du kan även räkna ut den möjliga räntan och läsa mer här.

Vill du ha en kostnadsfri offert?

Vill du ha en uppskattning på vad en installation skulle kosta? Begär en kostnadsfri offert.

Ibland behöver någon förklara

Och vi är experter på området, så det är bara att skicka iväg en förfrågan eller slå en signal så ska vi se till att reda ut alla frågetecken.

Kontakta oss

Vi använder cookies för att undersöka hur vår hemsida används och ge våra besökare bästa möjliga upplevelse.
Läs mer om våra cookies.