Logo Takkraft

Industri

Kvalitativa solceller till skäliga priser. Med produkter från globala ledare och en driftsäker installation får du både kvalitet och kvantitet för pengarna.

Få kostnadsfri offert

Solceller för en grönare och mer lönsam verksamhet

Förvandla ditt industritak till en kraftstation. Med deras stora ytor, erbjuder industritak en utmärkt möjlighet för att installera solpaneler.

Industrier har en energikrävande verksamhet, och är ofta igång under dagtid, vilket sammanfaller perfekt med solens mest produktiva timmar. Detta innebär att solenergin kan användas direkt och i realtid, vilket maximerar din energibesparing och minskar din totala driftskostnad.

Installationen av solpaneler på industritak är inte bara bra för miljön, utan även ekonomiskt smart. Med den betydande mängd energi som produceras, kan din investering betala av sig snabbare än du kanske tror. Dessutom, det ger ett utmärkt tillfälle att visa ditt engagemang för miljön och stärka ditt företags gröna profil.

Låt ditt industritak arbeta för dig, och påbörja din hållbara resa med oss idag.

Pixii PowerShaper2 + Frekvensbalansering

Med Pixii PowerShaper2 kan du maximera din solinstallation genom ett batterilagringssystem.

Med smarta funktioner och toppkapning kan du minska dina energikostnader avsevärt. Dessutom integrerar systemet perfekt med både nya och befintliga solpaneler.

Men det slutar inte där. Nu kan du även kombinera Pixii PowerShaper2 med frekvensbalansering via Checkwatt, vilket ger en fantastisk avkastning och snabb återbetalningstid för din investering.

Säkra installationer på industri

Att installera solceller på ett industritak kan vara en komplex process som kräver särskild expertis och noggrannhet. Vi arbetar efter strikta riktlinjer för att säkerställa att din solcellsanläggning är säker, effektiv och långvarig.

Vi tar alltid hänsyn till följande råd när vi installerar solcellsanläggningar på industritak:

  • Innan vi påbörjar installationen av en solcellsanläggning genomför vi alltid en noggrann och dokumenterad riskbedömning.

  • Alla våra elinstallationsarbeten på både AC- och DC-sidan utförs av certifierade elektriker.

  • Solpaneler installeras inte på byggnader med stomme, vägg eller takbeklädnad som förväntas ha kortare livslängd än solpanelen.

  • Växelriktare placeras i separata elrum eller utrymmen som är torra och dammfria.

  • Kablar läggs säkert och på utsatta ställen skyddas med OMG-rör eller annat kabelskydd.

  • Alla kopplingslådor förses med varselmärkning.

Med Takkraft kan du lita på att din solcellsanläggning uppfyller alla säkerhetskrav.

Vill du ha en kostnadsfri offert?

Vill du ha en uppskattning på vad en installation skulle kosta? Begär en kostnadsfri offert.

Ibland behöver någon förklara

Och vi är experter på området, så det är bara att skicka iväg en förfrågan eller slå en signal så ska vi se till att reda ut alla frågetecken.

Kontakta oss

Vi använder cookies för att undersöka hur vår hemsida används och ge våra besökare bästa möjliga upplevelse.
Läs mer om våra cookies.