Logo Takkraft
Beställ din
energilösning
Effektivt, säkert och smart

Vad söker
du efter?

CheckWatt

CheckWatt

Balanstjänster hjälper Svenska kraftnät i sitt uppdrag att bibehålla det nationella transmissionsnätet frekvens på 50Hz. Med ett batterilager och en balanstjänst som CheckWatt kan du personligen hjälpa Svenska kraftnät och erhålla ersättning varje gång de behöver din hjälp.

Läs mer
Off-grid mätning

Off-grid mätning

Beställer du en off grid mätning besöker vi dig för att mäta att marken har rätt värde. Vi går igenom din elcentral för att se om den kräver ombyggnad och hur allt ska placeras. Hela arbetet tar ungefär 6-7 timmar.

Läs mer
Batteripaket

Batteripaket

I våra färdiga batteripaket finns Sigenergys batteri, smartmätare och hybrid växelriktare i fyra olika storlekar för att matcha din huvudsäkring. Välj den storlek som passar din huvudsäkring, 16A, 20A, 25A och 35A. Sigenergy är en ledande aktör på marknaden med denna nya AI optimerade serie.

Läs mer
Laddbox

Laddbox

Ska du ha ett eller två uttag? Vi har laddboxen du letar efter! Ladda din bil smart, snabbt och smidigt med Charge Amps aura, Zaptec GO eller Garo Entity Pro. Dessa stilrena laddboxar är tre de mest populära på marknaden.

Läs mer

Sänk dina
elkostnader

Sänk dina elkostnader med ett batterilager. Köp el från elnätet när den är billigast och fyll ditt batteri. Eller spara elen dina solceller producerar tills du verkligen behöver den.

Skapa ditt
egna kraftnät

Bidra till Sveriges gröna omställning och bilda ditt egna kraftnät. Investera i en grönare energikälla till ditt hem redan idag.

Välj din produkt

CheckWattCheckWatt CM10

Vanliga frågor

Vilket av de färdiga paketen ska jag ha?
Varför ska jag investera i en laddbox?
Vad menas med balanstjänst?
Vad är reservkraft (off-grid)?
Varför ska jag investera i batterilager?
Vad gör en växelriktare?
Vad är en smartmätare?
Vad är lastbalansering?
Har jag rätt till grönt ROT-avdrag (grön teknik)?

Vi använder cookies för att undersöka hur vår hemsida används och ge våra besökare bästa möjliga upplevelse.
Läs mer om våra cookies.