Logo Takkraft
  • Hem
  • /
  • Privatperson
  • /
  • Solceller

Solceller

Kvalitativa solceller till skäliga priser. Med produkter från globala ledare och en driftsäker installation får du både kvalitet och kvantitet för pengarna.

Få kostnadsfri offert

Paneler från premiumleverantörer

Vi installerar solceller från världsledande och tillförlitliga leverantörer. Med garanterat hög kvalitet, pålitlighet och prestanda kan du känna dig trygg med vår installation. Våra leverantörer har genomgående fått utmärkelser för sina produkter, vilket garanterar att du får en högkvalitativ och pålitlig lösning.

Vi använder enbart Tier-1 klassade leverantörer såsom: DMEGC, LONGI, Suntech, Jinko, Hyundai, REC, Trina Solar mm.

Bidrag för solceller

Med införandet av det nya Gröna ROT-avdraget minskar kostnaden för både material och arbetskraft betydligt. För solceller erbjuds en avdragsrätt på 20%.

En av de stora fördelarna med dessa stöd är att det kan sökas på nytt varje år. Detta gör det möjligt för dig som är intresserad av att övergå till hållbar energi att gradvis bygga ut din anläggning. Du kanske börjar med solceller, och lägger till ett batteri senare.

Avdraget uppgår till maximalt 50 000 kr per person och år, vilket gör det till ett attraktivt incitament för att investera i grön energi.

Vi erbjuder hjälp med finansiering

Vi samarbetar med Resurs Bank för att erbjuda finansieringshjälp och de erbjuder två alternativ:

Alternativ 1: Grönt Privatlån

Räntan bestäms av dina ekonomiska förutsättningar, lånets storlek och återbetalningstid. Den exakta räntan meddelas efter att låneansökan skickats in och Resurs har genomfört en kreditprövning.

Alternativ 2: Grönt Bolån

Detta är ett samarbete mellan Resurs och Skandia. Du kan utöka ditt bolån för att finansiera din installation. Hos Skandia är räntan automatiskt rabatterad baserat på lånebeloppet och bostadens värde.

I våra kostnadsfria offerter finns en direktlänk till Resurs Bank där du kan göra en ansökan och se den möjliga räntan.

Vill du ha en kostnadsfri offert?

Vill du ha en uppskattning på vad en installation skulle kosta? Begär en kostnadsfri offert.

Ibland behöver någon förklara

Och vi är experter på området, så det är bara att skicka iväg en förfrågan eller slå en signal så ska vi se till att reda ut alla frågetecken.

Kontakta oss

Vi använder cookies för att undersöka hur vår hemsida används och ge våra besökare bästa möjliga upplevelse.
Läs mer om våra cookies.