Laddbox

Ska det laddas smart och klimateffektivt så kan det även få se snyggt ut. Laddboxarna från Garo har en stilren design som enkelt monteras på vägg eller stativ.

Kostnadsfri offert
Scrolla ner för att läsa mer

Vår laddbox

Garo

Att välja laddbox ska inte vara svårt. Därför har vi valt att installera Garo laddboxar tack vare deras långa erfarenhet och marknadsledande kvalitet. Dessutom kommer laddboxen i en snygg design och kan anpassas utifrån dina behov.

Ladda hemma. Smart.

Den moderna digitala revolutionen fortsätter att växa runt om i världen. Garo hänger starkt på och har utvecklat en handfull funktioner som kan hjälpa dig hålla koll på siffror och mätning. Är du en större bostadsförening eller en arbetsplats finns G-Cloud, en molntjänst där du enkelt genom wifi kan komma åt mätvärden från laddboxarna.

Garo laddbox är dessutom förberedd för lastbelastning, vilket innebär att laddboxen inte slår ut dina säkringar när det är mycket strömförsörjning i hushållet. Genom kommunikation med en energimätare ser laddboxen till att använda mindre kapacitet när hushållet behöver mer el och ökar kapaciteten när det finns mer el ledigt. Kan det bli smartare?

Ibland behöver någon förklara.

Och vi är experter på området, så det är bara att skicka iväg en förfrågan eller slå en signal så ska vi se till att reda ut alla frågetecken.

Kontakt
Kontakt
Bidrag för laddbox

Tack vare det nya Gröna ROT-avdraget sjunker kostnaden för såväl material och arbete, där avdraget för solceller blir 15% och för batteri 50%. Dessutom ges ett avdrag för installation av laddbox för elbilar på 50%.

Stödet kommer vara möjligt att söka på nytt varje år vilket innebär att den som vill vara med och ställa om till hållbar energi gradvis kan bygga ut sin anläggning, till exempel med solceller först och batteri därefter. Avdraget får totalt uppgå till max 50 000 kr per år.

Vanliga frågor

Hur snabbt kan jag ladda?
Visa
Vart kan jag montera min laddbox?
Visa
Hur vet jag om bilen laddar?
Visa
Vad är skillnaden på normalladdning, destinationsladdning och snabbladdning?
Visa
Vad är lastbelastning?
Visa
Kan jag få stöd för installation av laddbox?
Visa