Vi är Takkraft

Vi är bröderna Patric och Niclas. Tillsammans har vi jobbat i 10 år för att göra jorden ännu grönare. Häng med på vår resa och gör det du med.

Scrolla ner för att läsa mer
Vår historia

Vid en gemensam frukoststund för ett tag sedan satt vi och diskuterade framtiden. Vi berörde en handfull ämnen och landade i klimatet. Ja, vem har inte funderat på hur det kommer se ut om 100 år. Det är ett ämne som väcker starka känslor runt om i världen och något man hör om på nyheterna nästan varje dag. Är det inte ett helt land i lågor eller ett jordskalv som bär med sig kvarter så är det isar som smälter.

Om man sitter och diskuterar vare sig man ska jobba med förnybar energi eller inte så är det inte svårt att bestämma sig. Det är självklart. Tillsammans utgör vi en gemensam erfarenhet på 10 år inom de ledande solcellssystemen och tack vare detta är vi en trygg och pålitlig leverantör och installatör. Tillsammans kan vi gå mot en grönare framtid.

I synergi med solkraften skapar vi framtidens samhälle.
Vi pratar gärna framtiden med dig.

Så det är bara att slå oss en signal och bolla lite eller lämna ett mail om det känns lättare. Vi svarar vanligtvis inom en arbetsdag.

Kontakt
Kontakt