Logo Takkraft
  • Hem
  • /
  • Privatperson
  • /
  • Batteri

Batteri

Tack vare kraftfull prestanda kommer våra energilagringsbatterier att hålla dig försörjd med energi både när solen går ner, vid strömavbrott, eller bara när ditt energibehov blir större än väntat.

Få kostnadsfri offert

Lagra snyggt och säkert

Med vårt branschledande energilagringsbatteri får du ett effektivt, praktiskt och snyggt designat batteri. Du behöver inte bekymra dig om var i huset du ska placera batteriet – det fungerar lika bra både inomhus och utomhus. Dessutom kommer vårt batteri med en av de längsta hållbarhetsgarantierna på marknaden, vilket ger dig en pålitlig och lång livslängd. Batteriet möjliggör lagring av överskottssolenergi för användning under perioder med låg solinstrålning.

Vi arbetar endast med de största batteileverantörerna såsom: Growatt, Sungrow, Huawei, BYD, LG mm.

Bidrag för batterilager

Med införandet av det nya Gröna ROT-avdraget minskar kostnaden för både material och arbetskraft betydligt. För batterilager erbjuds en avdragsrätt på 50%.

En av de stora fördelarna med dessa stöd är att det kan sökas på nytt varje år. Detta gör det möjligt för dig som är intresserad av att övergå till hållbar energi att gradvis bygga ut din anläggning. Du kanske börjar med solceller, och lägger till ett batteri senare.

Avdraget uppgår till maximalt 50 000 kr per person och år, vilket gör det till ett attraktivt incitament för att investera i grön energi.

Vi erbjuder hjälp med finansiering

Vi samarbetar med Resurs Bank för att erbjuda finansieringshjälp och de erbjuder två alternativ:

Alternativ 1: Grönt Privatlån

Räntan bestäms av dina ekonomiska förutsättningar, lånets storlek och återbetalningstid. Den exakta räntan meddelas efter att låneansökan skickats in och Resurs har genomfört en kreditprövning.

Alternativ 2: Grönt Bolån

Detta är ett samarbete mellan Resurs och Skandia. Du kan utöka ditt bolån för att finansiera din installation. Hos Skandia är räntan automatiskt rabatterad baserat på lånebeloppet och bostadens värde.

I våra kostnadsfria offerter finns en direktlänk till Resurs Bank där du kan göra en ansökan och se den möjliga räntan.

Vill du ha en kostnadsfri offert?

Vill du ha en uppskattning på vad en installation skulle kosta? Begär en kostnadsfri offert.

Ibland behöver någon förklara

Och vi är experter på området, så det är bara att skicka iväg en förfrågan eller slå en signal så ska vi se till att reda ut alla frågetecken.

Kontakta oss

Vi använder cookies för att undersöka hur vår hemsida används och ge våra besökare bästa möjliga upplevelse.
Läs mer om våra cookies.