Solceller

Kvalitativa solceller till skäliga priser. Med produkter från globala ledare och en driftsäker installation får du både kvalitet och kvantitet för pengarna.

Kostnadsfri offert
Scrolla ner för att läsa mer

Våra solceller

Tier 1

Vi installerar solceller från Tier 1 Premiumleverantörer (Trina solar, Talesun, Longi, Suntech och LG) som alla är världsledande tillverkare och tillförlitliga leverantörer. Med garanterat hög kvalitet, pålitlighet och prestanda kan du känna dig trygg med vår installation.

Premiumpaneler Mono
Premiumpaneler

Premiumpaneler passar dig som är mån om utseende och vill ha en högre effekt. Med dessa helsvarta paneler blir det inte bara en klimatsmart investering, utan också en snygg detalj på ditt hustak.

Effekt
320-535 W
Verkningsgrad
upp till 21,7%
Bidrag för solceller

Många går och drar sig inför beslutet att införskaffa solceller. För vissa är det ofantligt mycket pengar, för andra är det en investering. Idag kan du få stöd med hjälp av 15% i rotavdrag för solceller och 50% för laddboxar. Alltså inte bara för solceller, utan också för lagring av egenproducerad elenergi och laddningspunkter till elfordon.

Solceller är en lönsam historia och ger vinst över tid. Kontakta oss för mer information om hur du går tillväga för att påverka klimatet redan idag!

Ibland behöver någon förklara.

Och vi är experter på området, så det är bara att skicka iväg en förfrågan eller slå en signal så ska vi se till att reda ut alla frågetecken.

Kontakt
Kontakt
Framtiden är förnybar

Inte trodde väl människan under 50-talet att vi i framtiden skulle klä jorden i kvalitativa solceller, där vi fascinerat satt och beskådade satelliter i rymden med sina spegelliknande solcellsarmar. Jo då. Redan 20 år senare började vi få klimatångest i samband med oljekrisen och insikten att fossila bränslen orsakade klimatförändringar. Dessutom förutsåg man att priset på el skulle komma att stiga över tid. Så nu var det dags att ta till med förnybar energi. Win på klimatet, säger vi.

Sagt och gjort. De senaste åren har priserna på solceller minskat, toppeffekten och kvaliteten har ökat och allt fler väljer att installera solceller. Idag kan solceller omvandla mellan 16-20% av solljuset till energi. Under sommartid, när du producerar mer energi än vad du behöver, kan du dessutom sälja tillbaka överskottet till ditt elnät och tjäna pengar på det.

Vanliga frågor

Hur fungerar solceller?
Visa
Vad kostar det?
Visa
Vad händer när det är skugga på panelerna?
Visa
Hur länge håller solceller?
Visa
Funkar solcellerna vid strömavbrott?
Visa
Kan man ansöka om bidrag för solceller?
Visa
Behöver jag ha bygglov för att installera solceller?
Visa
Vad är det för skillnad på monokristallina och polykristallina solceller?
Visa