Logo Takkraft
  • Hem
  • /
  • Blogg
  • /
  • Nyhet från Sigenergy

Sigenergys nya serie med växelriktare, batteri och elbilsladdare

I Sigenergys nya AI optimerade serie finns växelriktare, batterier och elbilsladdare som lämpar sig från den minsta villan till stora industrier. Serien markerar ett steg mot en ny era av design och funktionalitet för solcellsanläggningar. Den är prismässigt konkurrenskraftig på marknaden och med 10 års garanti.

Smart design

En växelriktare med batteri installeras vanligen som separata enheter och kopplas ihop med en kabel. Detta förändras med Sigenergys nya stilrena serie, växelriktare på 6-25 kWh, batteri och elbilsladdare. Utseende och funktion är baserade på en modulär och staplande design där alla komponenter sätts ihop till en och samma enhet. 

Stapla upp till 6 batterier på varandra, sätt in ett lager med elbilsladdare och högst upp en växelriktare. Designen gör att du får plats med fler komponenter på en mindre yta. 

Den är också IP66 klassificerad vilket innebär att den har skydd mot vatten och smuts. Denna modul kan placeras både inomhus och utomhus.

Din elbil kan bli en generator

Har du en elbil kan du också fundera på om det går att sätta modulen på en plats så du har utrymme att ställa bilen för att laddas.

Det som är speciellt med denna elbilsladdare är att det tillkommer en V2H och V2G funktion som i praktiken innebär att om du vill kan du driva ditt hem med elbilens batteri. Det är en reservkraft vid exempelvis ett strömavbrott.

Är du nyfiken? Kontakta oss!

Publicerad:

Vi använder cookies för att undersöka hur vår hemsida används och ge våra besökare bästa möjliga upplevelse.
Läs mer om våra cookies.